Suspectul in cazul tinerei de 17 ani, din Hunedoara, transata si gasita in raul Mures, a primit mandat de arestare. Barbatul insa nu a mai fost gasit de oamenii legii. Initial, anchetatorii l-au condus la audieri pe Aurel Enea, in varsta de 38 de an
Suspectul in cazul tinerei de 17 ani, din Hunedoara, transata si gasita in raul Mures, a primit mandat de arestare. Barbatul insa nu a mai fost gasit de oamenii legii. Initial, anchetatorii l-au condus la audieri pe Aurel Enea, in varsta de 38 de ani, din Petrosani, dupa care acesta a fost lasat in libertate.

In cursul saptamanii trecute, o echipa complexa de politisti a efectuat o perchezitie amanuntita in apartamentul lui Aurel Enea, situat in cartierul Aeroport al Petrosaniului. Timp de mai bine de 12 ore, anchetatorii au scotocit apartamentul barbatului, de unde au prelevat probe. Suspectul Aurel Enea a fost condus spre o destinatie necunoscuta pentru a fi audiat, dupa care a fost liber sa plece. Duminica dupa-amiaza insa, au sosit rezultatele probelor si analizelor prelevate si efectuate din apartamentul acestuia. Cu aceste dovezi, procurorii de pe langa Tribunalul Alba care conduc ancheta au obtinut din partea judecatorului un mandat de arestare. Insa Aurel Enea nu a mai putut fi gasit. Politistii il cauta acum pentru a putea pune in aplicare mandatul de arestare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.