Proiectul rezidential in valoare de 25 de milioane de euro, Gran Residencia, dezvoltat in zona Otopeni de Vitra Real Estate si vandut in exclusivitate de Neocasa, a ajuns la 78% apartamente vandute din totalul de 160, se arata intr-un comunicat de pr
Proiectul rezidential in valoare de 25 de milioane de euro, Gran Residencia, dezvoltat in zona Otopeni de Vitra Real Estate si vandut in exclusivitate de Neocasa, a ajuns la 78% apartamente vandute din totalul de 160, se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Peste 50% din acestea au fost achizitionate de investitori. Constructia proiectului a inceput in mai 2007 si va fi finalizata in septembrie 2008.
Gran Residencia este un proiect rezidential adresat segmentului mediu plus, situat in zona Otopeni, care la numai sapte luni de la lansare inregistreaza un volum de vanzari de 78% din totalul apartamentelor.
Reprezentantii Neocasa, agentul exclusiv de vanzari al proiectului, arata ca peste 50% dintre apartamentele vandute au fost achizitionate de investitori. Clientii finali au fost atrasi de calitatea constructiei si finisaje si de termenul de predare rapid, in timp ce investitorii au fost interesati de cresterea de cel putin 25% a pretului apartamentelor de la lansarea vanzarilor pana la darea in folosinta a proiectului.
Gran Residencia intruneste patru blocuri: Barcelona, Madrid, Sevilla si Valencia, caracterizate prin stilul mediteranean, a carui marca principala sunt generozitatea si luminozitatea spatiilor de locuit si a teraselor. Cladirile au fiecare cinci etaje (inclusiv nivelul penthouse-ului), cate 2 scari si intrunesc un total de 160 de apartamente. Tipurile apartamentelor includ locuinte cu 2 camere (65-129 mp), 3 camere (129-139 mp), 4 camere (196 mp) si penthouse (373 mp).
Proiectul are acces facil la Aeroportul International Henri Coanda (2 minute), Aeroportul Baneasa (2 minute), Centrul Comercial Feeria Baneasa (5 minute). Alaturi de alte avantaje oferite viitorilor locatari, complexul va beneficia de un club propriu cu spatii cu functiuni conexe (comert si servicii).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.