Week-endul de dinaintea Craciunului poate marca traseul lui Adrian Mutu in fotbalul european. Atacantul roman a inscris de doua ori si a dat doua pase de gol in partida de campionat pe care Fiorentina a castigat-o, cu 5-1, in fata lui Cagliari. In S
Week-endul de dinaintea Craciunului poate marca traseul lui Adrian Mutu in fotbalul european. Atacantul roman a inscris de doua ori si a dat doua pase de gol in partida de campionat pe care Fiorentina a castigat-o, cu 5-1, in fata lui Cagliari. In Spania, FC Barcelona a pierdut (0-1) derby-ul etern cu Real Madrid. Ronaldinho a dezamagit inca o data, astfel ca fanii catalani au cerut conducatorilor clubului sa ii permita starului brazilian sa se transfere la Chelsea. Favoritul suporterilor barcelonezi pentru inlocuirea lui Ronaldinho este chiar Adrian Mutu, a carui prestatie din week-end, elogiata la unison de presa din Italia, nu a trecut neobservata in Europa.
„De vina este Rijkard (n.r. antrenorul lui FC Barcelona), care nu l-a lasat pe Ronaldinho pe banca de rezerve ca sa-i mai vina mintea la cap. Pana si Papa ar fi stiut mai bine ce sa faca in fata portii decat brazilianul”, a scris „rubencao”, pe site-ul cotidianului „Marca”. El a fost completat de „hewson”: „Lasati-l pe Ronaldinho sa plece la Chelsea. Nu mai joaca nimic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.