ANGLIA. Portarul echipei Arsenal Londra, spaniolul Manuel Almunia, ar putea evolua pentru reprezentativa Angliei, anunta presa de la Londra. In varsta de 30 de ani, Almunia urmeaza sa primeasca cetatenia britanica in decurs de un an si, cum nu a juca
ANGLIA. Portarul echipei Arsenal Londra, spaniolul Manuel Almunia, ar putea evolua pentru reprezentativa Angliei, anunta presa de la Londra. In varsta de 30 de ani, Almunia urmeaza sa primeasca cetatenia britanica in decurs de un an si, cum nu a jucat niciodata pentru Spania, poate fi selectionat in nationala Albionului. "Urmeaza sa analizez si sa iau o decizie. Nu inchid usa nimanui", a spus fotbalistul. In acest moment, Anglia are mari probleme cu portarii, Scott Carson, titular in meciul cu Croatia (2-3), fiind considerat principalul vinovat de ratarea calificarii la Euro 2008.   PREMIU. Didier Drogba (foto), atacantul echipei engleze Chelsea, a fost desemnat pentru al treilea an consecutiv drept cel mai bun fotbalist african de pu­blicatia marocana Al Mountakhab. Jucatorul din Cote da€™Ivoire a primit trofeul "Leul de Aur", devansandu-i pe internationalul din Mali Frederic Kanoute (FC Sevilla) si pe marocanul Youssouf Hadji (Nancy).   BELGIA. Mijlocasul roman Alin Stoica, care evolueaza la KAA Gent, se afla pe lista de achizitii a echipei FC Dender EH, nou-promovata in prima liga belgiana. In varsta de 28 de ani, fiul fostului capitan al Stelei, Tudorel Stoica, a jucat in acest sezon opt meciuri pentru Gent, grupare cu care a semnat un contract pe doi ani in 2006, dupa despartirea de Poli Timisoara. El a mai evoluat in Belgia, la Anderlecht si FC Bruges.   GERMANIA. Cu o singura demisie in 16 etape, turul cam­pionatului Germaniei poate fi considerat unul dintre cele mai linistite din istoria acestei competitii din punct de vedere al stabilitatii antrenorilor. Singura schimbare la nivelul bancilor tehnice s-a produs dupa etapa a 6-a, cand Energie Cottbus l-a inlocuit pe Petrik Sander cu Bojan Prasnikar. Ultima oara cand s-a inregistrat o asemenea situatie a fost in sezonul 1999-2000, de atunci inregistrandu-se, in medie, cinci demiteri pe tur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.