FRAUDE. Romania este principala sursa de fraude online care impiedica buna functionare a site-ului de licitatii virtuale eBay din SUA, iar compania a trimis o echipa de experti in  tara in vederea limitarii fenomenului, in colaborare cu au
FRAUDE. Romania este principala sursa de fraude online care impiedica buna functionare a site-ului de licitatii virtuale eBay din SUA, iar compania a trimis o echipa de experti in  tara in vederea limitarii fenomenului, in colaborare cu autoritatile locale. Romanii sunt specialisti in fraude mari care pot genera castiguri de pana la 5.000 de dolari, cum ar fi achizitiile auto. Politia romana estimeaza ca infractiunile online s-au dezvoltat, construind o industrie de mai multe milioane de dolari, de o amploare similara celei de trafic de droguri sau trafic de fiinte umane, potrivit Los Angeles Times. Pe de alta parte, bulgarii sunt specializati in furtul de proprietate intelectuala, iar ucrainenii sunt lideri in activitatile infractionale implicand platile online intermediate de carduri de credit.   PRELUARE. Consiliul de conducere al companiei italiene Alitalia, aflata in dificultate financiara, a selectat oferta de preluare avansata de Air France-KLM, in defavoarea celei inaintate de Air One, preferata de sindicate. Decizia, votata in unanimitate de membrii Consiliului, trebuie aprobata de guvernul italian, care detine 49,9% din actiunile operatorului de zbor. Alitalia inregistreaza pierderi de circa un milion de euro zilnic si are datorii de 1,2 miliarde de euro. Air France-KLM in­ten­ti­o­nea­za sa relanseze activitatea  Alitalia si a propus efectuarea unor investitii de 6,5 miliarde de euro pe termen lung, in principal pentru modernizarea flotei aeriene.   PROMOTIE. Daewoo Automobile Romania ofera in parteneriat cu Cetelem conditii speciale de finantare pentru  persoanele fizice. Astfel, Daewoo Matiz poate fi achizitionat acum in rate, fara avans si cu o perioada de gratie de 3 luni. De asemenea, pana la 31 decembrie 2007, Daewoo Automobile Romania ofera reduceri de pret, cuprinse intre 549 de euro si 699 de euro, pentru toate modelele Nubira II existente in stoc. Gama Nubira II CDX este disponibila atat in varianta cu motorizare pe benzina, cat si in cea cu echipare mixta: benzina si gaz petrolier lichefiat (GPL). Nu ratati ofertele de Sarbatoare pregatite de Daewoo Automobile in partene­riat cu Cetelem!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.