NOAPTEA VISELOR. Circul Globus a pregatit pentru noap­tea de Revelion un spectacol gran­dios, de sapte ore si jumatate. Invitatele speciale sunt Loona si Rozalla. Muzica live va fi interpretata de Mihai Margineanu, An­
NOAPTEA VISELOR. Circul Globus a pregatit pentru noap­tea de Revelion un spectacol gran­dios, de sapte ore si jumatate. Invitatele speciale sunt Loona si Rozalla. Muzica live va fi interpretata de Mihai Margineanu, An­dreea An­tonescu, Pepe, Diana, Elena, Va­ma cu Tudor Chirila, Simplu, Sfe­ra, Pacifica, Milenium si Liana Lun­gu, Jorge, Aurelian Temisan, Lucia Dumitrescu, Berti Barbera, acompaniati de Orchestra Cardinal. Nu vor lipsi nici glumele lui Doru Octavian Dumitru, iar sho­w-ul va fi intregit de o ora de sexy-ca­baret. Spre dimineata este pregatit "Duelul Mariilor": Maria Carneci  cu taraful ei vs. Maria Buza cu taraful Ciuleandra. Costul biletului, 300 de lei. (A.V.P.)   BOX OFFICE. "Comoara Nationala: Cartea Secretelor", pelicula semnata de regizorul Jon Turteltaub, cu Nicolas Cage in rolul principal, s-a situate pe pri­mul loc in box office-ul nord-ame­­rican, dupa ce a incasat 65 de milioane de dolari in primele cinci zile de la lansarea pe marile ecrane, infor­meaza Mediafax. Un film de aventuri, produs de Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films, "Comoara Nationala: Cartea Se­cre­telor" readuce in prim-plan ve­detele superproductiei din 2004: Nicolas Cage, Jon Voight, Harvey Keitel, Diane Kruger si Justin Bartha. (Roxana Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.