In ziua in care a implinit 45 de ani, Silviu Prigoana s-a inarmat cu instrumentul sau preferat de corectie, pliciul, pentru a-i pedepsi pe toti cei care l-au suparat. De data asta, nu Adriana Bahmuteanu a fost tinta lui Pliciman, ci politicienii car
In ziua in care a implinit 45 de ani, Silviu Prigoana s-a inarmat cu instrumentul sau preferat de corectie, pliciul, pentru a-i pedepsi pe toti cei care l-au suparat. De data asta, nu Adriana Bahmuteanu a fost tinta lui Pliciman, ci politicienii care s-au perindat in scaune inalte in cei 18 ani de regim democratic. "22 decembrie 2007, ziua in care Guvernarea Post Revolutionara a ajuns la majorat, este momentul ales de societatea civila Silviu Prigoana pentru a arata romanilor cine le-a furat libertatea in urma cu 18 ani, care sunt motivele saraciei, ale instabilitatii economice din Romania si adevarata fata a celor care ii guverneaza", a declarat miliardarul, care s-a nascut tot intr-o zi de 22 decembrie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.