Turneul de reunire al trupei rock anglo-americane The Police a avut cele mai mari incasari din vanzari de bilete anul acesta, 131,9 milioane de dolari, urmat de cel al starului country Kenny Chesney, cu 71,1 milioane de dolari si de cel al cantaretu
Turneul de reunire al trupei rock anglo-americane The Police a avut cele mai mari incasari din vanzari de bilete anul acesta, 131,9 milioane de dolari, urmat de cel al starului country Kenny Chesney, cu 71,1 milioane de dolari si de cel al cantaretului pop Justin Timberlake, cu 70,6 milioane de dolari.
Turneele costisitoare de reunire nu au reusit, totusi, sa impiedice ca 2007 sa fie cel mai slab an din industria concertelor din America de Nord din 2004 incoace. Cele mai profitabile 20 de turnee din acest an au adus incasari cumulate de 996 milioane de dolari, cu 15,6 % mai putin fata de anul trecut, potrivit unor date preliminare date publicitatii vineri de Pollstar, o publicatie specializata in industria concertelor. Turneul trupei The Police s-a clasat pe locul patru in topul Pollstar al tuturor timpurilor, surclasat de turneul Rolling Stones din 2005. In acest an, rockerii britanici de la Rolling Stones s-au limitat la un turneu de 12 saptamani in Europa, potrivit Reuters, in care au avut si un concert in Romania, in iulie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.