Pugilistul craiovean Sorin Tanasie a suferit prima infrangere dupa 16 meciuri, intr-o gala profesionista desfasurata in localitatea belgiana La Louviere. „Pantera” a fost intrecuta prin KO tehnic in repriza a opta de belgiano-italianul C
Pugilistul craiovean Sorin Tanasie a suferit prima infrangere dupa 16 meciuri, intr-o gala profesionista desfasurata in localitatea belgiana La Louviere. „Pantera” a fost intrecuta prin KO tehnic in repriza a opta de belgiano-italianul Carmelo Ballone, intr-o confruntare contand pentru centura de campion la categoria cocos, vesiunea EBU. Dupa terminarea meciului, delegatia Romaniei a fost nevoita sa paraseasca hotelul, managerul Fanel Trandafir inchiriind o camera la alt hotel. „Se pare ca din cauza pregatirilor pentru Craciun a trebuit sa plecam. Domnul Trandafir a zis ca nu putem pleca asa si a inchiriat o camera, iar la ora 20.30 vom pleca spre Romania (n.r. - azi noapte au sosit in tara)”, a recunoscut antrenorul lui Tanasie, Vasile Fantana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.