07.00, B1, 710 Matinal
Printre invitati se numara: Mihai Traistariu, care va aduce in dar telespectatorilor colinde si urari pentru Sfintele Sarbatori de Craciun, Mbela Nzuzi va impartasi amintirile ei de Craciun, precum si cateva traditii din
07.00, B1, 710 Matinal
Printre invitati se numara: Mihai Traistariu, care va aduce in dar telespectatorilor colinde si urari pentru Sfintele Sarbatori de Craciun, Mbela Nzuzi va impartasi amintirile ei de Craciun, precum si cateva traditii din Congo. Andreea Antonescu va vorbi despre iertare si promisiuni facute pentru Noul An. Cateva secrete la vedere vor fi dezbatute impreuna cu Monica Tatoiu, care va transmite si cateva ganduri de Craciun. Roxana Iliescu, realizatoarea rubricii mondene de la emisiunea 6! VINE PRESA, va discuta despre iubire si generozitate impreuna cu prezentatorii emisiunii, Irene Parvu si Alexandru Conovaru.
07.00, Antena 1, Dimineata devreme
Editie speciala cu Dan Capatos si Cristina Cioran
09.15, Pro TV, Expresul Polar
Animatie
Billy este un baietel care vrea sa creada in Mos Craciun, dar mai intai trebuie sa scape de indoieli. Face o calatorie catre Polul Nord, chiar in Ajunul Craciunului.
15.45, Pro TV, Harry Potter si Piatra Filozofala
Cu: Daniel Radcliff, Rupert Grint, Emma Watson , Alan Rickman
18.00, Antena 2, Conferinta de presa
O editie speciala care-l are ca invitat pe cel mai cunoscut ziarist roman - Ion Cristoiu, care va fi „interogat“ de Mircea Badea, Mihai Gådea, Victor Ciutacu si colega noastra Liliana Levinta.
20.00, National TV, Cenusareasa
Cu: Brandy, Whitney Huston
Film fantastic
20.30, Antena 1, Geniali


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.