07.00, Antena 1, Dimineata devreme
„Mos Craciun le va aduce fanilor 'Dimineata devreme>> noua ore de caterinca pentru ca avem trei editii speciale de cate trei ore in zilele de 24, 25 si 26 decembrie! In aceste trei zile, o sa vedeti nist
07.00, Antena 1, Dimineata devreme
„Mos Craciun le va aduce fanilor 'Dimineata devreme>> noua ore de caterinca pentru ca avem trei editii speciale de cate trei ore in zilele de 24, 25 si 26 decembrie! In aceste trei zile, o sa vedeti niste emisiuni cu totul si cu totul speciale: mergem sa colindam vedete, il asteptam la horn pe Mos Craciun si multe altele“, spune Dan Capatos.
17.15, TVR 1, Print si cersetor
Animatie
18.35, TVR 2, 101 dalmatieni
Cu: Glenn Close, Jeff Daniels,
19.25, MGM, Unora le place jazz-ul
Cu: Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemon
20.00, Prima TV, Capcana pentru parinti
Cu: Lindsay Lohan, Dennis Quaid
20.10, TVR 1, Mos Craciun - si unu'...
Conceput ca o competitie, programul va avea ca miza „oficiala“ desemnarea unui Mos pe gustul celor care decid audientele posturilor de televiziune: telespectatorii. Prezentatori vor fi Gianina Corondan si Leonard Miron. Printre invitati se numara: Horatiu Malaele, Monica Anghel, Vita de Vie, Damian& Brothers, Marius Mihalache sau Razvan Mazilu.
20.30, HBO, Arta viselor
Cu: Gael Garcia Bernal
Un tanar plictisit la culme de slujba pe care o are se refugiaza intr-o lume imaginara si isi inchipuie ca face o emisiune despre vise.
20.30, Acasa, Craciun
Cu: Susan Sarandon, Penelope Cruz
„Miracolele sunt mai aproape decat crezi“, acesta este mottoul filmului regizat de Chazz Palminteri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.