Parintii unei fetite de 14 ani, din Roman, au fost socati sa afle ca fiica lor si-a inceput viata sexuala inca inainte de implinirea acestei vårste. Socul a fost infinit mai mare in momentul in care au aflat cine a fost initiatorul copilei in
Parintii unei fetite de 14 ani, din Roman, au fost socati sa afle ca fiica lor si-a inceput viata sexuala inca inainte de implinirea acestei vårste. Socul a fost infinit mai mare in momentul in care au aflat cine a fost initiatorul copilei in materie de sex: unchiul ei, fratele tatalui. Initial, barbatul a profitat de naivitatea fetitei si a fortat-o, practic, sa intretina relatii sexuale cu el. Ulterior insa, in loc sa le spuna parintilor ce s-a intåmplat, fata a acceptat avansurile unchiului ei si totul s-a transformat intr-o relatie constanta, care a durat cateva luni la rand. Ceea ce i-a dat de gol, pana la urma, pe „amantii contra naturii“ au fost scrisorile de iubire pe care si le trimiteau unul altuia. Corespondau pentru ca unchiul a fost incarcerat la Penitenciarul Bacau pentru furt calificat.

Anul trecut, Marian Airinei a locuit o perioada de timp impreuna cu familia fratelui sau, intr-un apartament lasat mostenire de parinti. Barbatul abia iesise din inchisoare, unde ispasise o pedeapsa ca urmare a comiterii mai multor furturi. Normal, dupa o perioada lunga in care a fost privat de relatiile cu o fe meie, Airinei era „infierbantat“. Normalitatea se termina insa aici, pentru ca ex-puscariasul a pus ochii pe propria sa nepoata, Alina (foto), care la vremea aceea nu implinise inca varsta de 14 ani.

'Iubire>> infiripata la betie
La inceput, degeneratul, mai mare cu 20 de ani decat nepoata sa, a sondat terenul limitandu-se la a-i face copilei declaratii de dragoste. Apoi a trecut la urmatoarea etapa, incepand sa-i faca propuneri subtile de intretinere a unui act sexual. Fata l-a refuzat, insa nu le-a spus nimic parintilor despre avansurile facute de unchi.
In martie anul trecut, satul sa astepte ca nepoata sa sa-i cedeze de buna voie, barbatul a decis sa schimbe metodele. Ramas singur acasa cu nepoata sa, el a indemnat-o sa bea impreuna cu el. A incurajat-o sa consume alcool intr-o cantitate suficient de mare ca fetita sa ajunga intr-o stare avansata de betie. Dupa ce a adus-o in aceasta stare, bestia si-a satisfacut poftele sexuale din plin, intampinand doar o slaba rezistenta din partea acesteia. In ciuda circumstantelor atat de urate in care si-a pierdut inocenta, nici primul act sexual consumat cu unchiul nu a determinat-o pe fata sa dea fapta in vileag. Mai mult decat atat, ea s-a atasat de fratele tatalui ei, continuand sa intretina cu acesta relatii sexuale ori de cate ori acesta i-o cerea si gaseau o oportunitate.

'Scrisorile de dragoste>>
Dragostea nefireasca dintre unchi si nepoata s-a derulat pe parcursul a mai bine de trei luni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.