Steaua si Rapid, echipe care mai au sanse sa cucereasca titlul de campioana, traverseaza o perioada agitata. Jucatorii stelisti au tot asteptat sa isi incaseze primele restante, in valoare de 30.000 de euro, dar Mos Craciun “i-a sarit” i
Steaua si Rapid, echipe care mai au sanse sa cucereasca titlul de campioana, traverseaza o perioada agitata. Jucatorii stelisti au tot asteptat sa isi incaseze primele restante, in valoare de 30.000 de euro, dar Mos Craciun “i-a sarit” in acest an. Sub protectia anonimatului, mai multi fotbalisti ros-albastri si-au exprimat dezamagirea fata de faptul ca Gigi Becali nu le-a dat banii inainte de Craciun. Conducatorii Stelei nu au reusit sa detensioneze atmosfera: “Banii vor intra inainte de Revelion. Inca nu am primit banii de la UEFA. Cand ei vor fi virati, ii vom vira si noi in conturile jucatorilor. Trebuie sa mai aiba si ei rabdare”. Oricum, Dica si ceilalti ar trebui sa fie multumiti si pentru banii luati cu intarziere. Pana acum o saptamana, Becali era hotarat sa nu le mai da nici un euro jucatorilor din moment ce Steaua nu a terminat turul de campionat pe locul secund.

Gigi Becali vrea prima de sarbatori de la Badoi
Fostul rapidist Valentin Badoi are probleme cu conducerea Stelei. Fundasul dreapta nu este lasat de Gigi Becali sa se transfere la Politehnica Timisoara decat daca returneaza cei 150.000 de euro pe care i-a castigat in Ghencea. “Badoi nu are nimic in comun cu profesionismul. Trebuie sa invete mai intai regulile bunului simt si dupa aceea sa vorbeasca”, a declarat presedintele Valeriu Argaseala, care sustine ca fotbalistul trebuie sa returneze o datorie pe care si-a facut-o motivand probleme personale. “Doamne Dumnezeule, cum poate sa minta un om intr-un asemenea hal? M-am dus eu vreodata la el ca sa-i cer bani cu imprumut? Cred ca a visat”, a venit replica lui Badoi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.