Povestea uneia dintre cele mai mari atlete pe care le-a dat Romånia, multipla campioana mondiala Natalia Andrei, este una tulburatoare. Printre dezvaluirile facute de fosta sotie a lui Nicolae Marasescu se gaseste si motivul pentru care a lips
Povestea uneia dintre cele mai mari atlete pe care le-a dat Romånia, multipla campioana mondiala Natalia Andrei, este una tulburatoare. Printre dezvaluirile facute de fosta sotie a lui Nicolae Marasescu se gaseste si motivul pentru care a lipsit de la JO din 1980.

Natalia Andrei a reprezentat o adevarata glorie pentru sportul de performanta craiovean. Modesta si cu zambetul pe buze, fosta sotie a lui Nicolae Marasescu a vorbit fara ocolisuri despre viata ei. „Sportul
mi-a oferit si bune, si rele. El m-a format si mi-a dat un sens in viata. Nu pot spune ca datorez totul sportului, pentru ca eu sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Economice din Craiova, fapt care m-a ajutat dupa ce m-am retras. Departe insa de aceasta lume nu am fost niciodata”, ne-a declarat multipla campioana mondiala, europeana si nationala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.