11.30, National TV, Bibi Blocksberg
Cu: Sidonie Von Krosigk, Maximilian Befort
Comedie
Bibi Blocksberg si mama sa fac parte din tagma vrajitoarelor care pot sa zboare cu matura, sa transforme oamenii in animale si sa faca surprize pl
11.30, National TV, Bibi Blocksberg
Cu: Sidonie Von Krosigk, Maximilian Befort
Comedie
Bibi Blocksberg si mama sa fac parte din tagma vrajitoarelor care pot sa zboare cu matura, sa transforme oamenii in animale si sa faca surprize placute. Atunci cand intra in conflict cu Rabia, o vrajitoare rea, care traieste intr-un castel intunecat, Bibi este nevoita sa-si foloseasca puterile magice pentru a-si apara apropiatii.
13.15, Acasa, Micul Lord
Cu: Rick Schoder, Eric Porter, Colin Blakely
Drama
O vaduva si fiul ei de noua ani, Cedric, traiesc in Manhattan. Intr-o zi, ei primesc o invitatie de la bunicul lui Cedric, contele de Dorincourt, care-i roaga sa-l viziteze in Anglia, pentru ca nepotul sa se deprinda cu lumea aristocrata, pentru a fi pregatit sa mosteneasca vastul domeniu al contelui.
16.45, Pro Cinema, Cantand in ploaie
Cu Gene Kelly
Musical
20.00, HBO, Casa de langa lac
Cu: Keanu Reeves,
Sandra Bullock
Drama
Medicul Kate Forster (Bullock) a inceput sa lucreze intr-un spital din Chicago, asa ca se muta din casa ei d e langa lac. Alex Wyler (Reeves) este un tanar arhitect, noul proprietar al casei. Cei doi isi trimit scrisori legate de chestiuni administrative ale casei, pe care le lasa in aceeasi cutie postala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.