Valentin Badoi a semnat sambata seara un contract pe trei ani, cu optiune de prelungire inca unul, cu Poli Timisoara, dupa doar sase luni petrecute la Steaua. Clubul din Ghencea l-a cedat pe jucatorul de banda dreapta fara bani, primind la schimb cel
Valentin Badoi a semnat sambata seara un contract pe trei ani, cu optiune de prelungire inca unul, cu Poli Timisoara, dupa doar sase luni petrecute la Steaua. Clubul din Ghencea l-a cedat pe jucatorul de banda dreapta fara bani, primind la schimb cele 30 de procente pe care banatenii le mai detineau pentru Ifeany Emeghara, transferat la Steaua in vara. Transferul lui Badoi era iminent inca de la inceputul saptamanii trecute, insa au fost ceva probleme, fiindca stelistii i-au solicitat jucatorului sa restituie o parte din cei 215.000 dolari, incasati in cele sase luni petrecute la Steaua, amenintandu-l ca, in caz contrar, nu va fi lasat sa plece la Poli si va fi trimis la echipa a doua. In cele din urma, Badoi a fost transferat. Imi doream foarte mult sa joc, avand in vedere ca in ultimele sase luni am evoluat foarte putin. Mi-as fi dorit sa plec in strainatate, dar, daca Timisoara a fost sa fie, atunci acolo ma voi duce. De altfel, Poli a fost singurul club din tara care m-a cautat. Astept sa vina ziua de 7 ianuarie, sa ma intalnesc cu noii mei colegi", a declarat Badoi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.