Fostul ministru grec al muncii si protectiei sociale, nevoit sa demisioneze recent din cauza mai multor scandaluri, este pasibil de o amenda de 165.000 de euro pentru construirea ilegala a unei case, scrie presa elena de sambata, transmite AFP. Amen
Fostul ministru grec al muncii si protectiei sociale, nevoit sa demisioneze recent din cauza mai multor scandaluri, este pasibil de o amenda de 165.000 de euro pentru construirea ilegala a unei case, scrie presa elena de sambata, transmite AFP. Amenda a fost data sotiei fostului ministru Vassilis Maguinas de serviciile de urbanism de la Markopoulos, mare suburbie balneara a Atenei, unde se afla vila cuplului.
Serviciile de urbanism au inregistrat mai multe nereguli la construirea vilei: autorizatia de constructie nu era pentru un imobil de locuit, iar unele anexe - piscina, garaj - nu aveau deloc autorizatie. Ministrul si sotia sa pot contesta decizia in termen de 30 de zile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.