Barbatii au o aplecare naturala spre umor, spre deosebire de femei, datorita nivelului mai mare de testosteron. Ei fac mai multe glume decat femeile, iar glumele lor tind sa fie mai agresive, potrivit profesorului Sam Shuster, de la Norfolk and Norw
Barbatii au o aplecare naturala spre umor, spre deosebire de femei, datorita nivelului mai mare de testosteron. Ei fac mai multe glume decat femeile, iar glumele lor tind sa fie mai agresive, potrivit profesorului Sam Shuster, de la Norfolk and Norwich University Hospital. Medicul a testat reactiile a 400 de persoane vizavi de faptul ca lui ii place sa mearga pe uniciclu. Femeile au avut tendinta de a face comentarii incurajatoare si laudative, in timp ce barbatii l-au luat in batjocura de cele mai multe ori. Cei mai agresivi s-au dovedit a fi tinerii. Jumatate dintre persoane au comentat cu voce tare acest hobby al profesorului, iar majoritatea fiind barbati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.