Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a mentinut decizia de a interzice Universitatii sa aduca jucatori timp de un an.

Bania n-are parte de liniste. Situatiei delicate a oltenilor din campionat i se adauga o noua povara, reprezenta
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a mentinut decizia de a interzice Universitatii sa aduca jucatori timp de un an.

Bania n-are parte de liniste. Situatiei delicate a oltenilor din campionat i se adauga o noua povara, reprezentata de respingerea recursului inaintat de Universitatea dupa decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne, prin care forul suprem din fotbalul european a interzis formatiei din Banie dreptul de a mai face transferuri timp de un an. Masura a fost adoptata prima oara la inceputul lunii noiembrie, ca urmare a memoriilor depuse de trei jucatori brazilieni, Negri, Marquinhos si Magri, care nu si-au primit drepturile salariale pe timpul fostului patron, Dinel Staicu.


LOVITURÃ…. In aceste conditii, Craiova nu va putea legitima fotbalisti nici acum, in iarna, dar nici in vara viitoare! "Toti cei care au trecut pe la club au facut ravagii, iar lumea ma injura numai pe mine. Netoiu a luat ce a vrut si cat a vrut, Ilinca a lasat beleaua cu echipamentul, iar Dinel Staicu si Pavel Badea au semnat acte pe care ei poate nici nu le intelegeau. Am mai platit si 25.000 de euro pentru recurs, insa degeaba. In situatia asta, se poate ca cei pusi pe lista de transferuri sa nu mai plece", a declarat Mititelu, referin-du-se la jucatorii de pe lista neagra, respectiv Ciuca, Velcovici, Gargalie, Baird si Stoianof. Totodata, TAS a marit amenda data "alb-albastrilor", aceasta crescand de la 180.000 la 200.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.