Parcul Tineretului din Bucuresti a fost ieri gazda celei de-a doua editii a Urban Fly, concurs dedicat pasionatilor de snowboard. Organizatorii au adus de la munte cateva camioane cu zapada pentru desfasurarea in bune conditii a evenimentului. 
Parcul Tineretului din Bucuresti a fost ieri gazda celei de-a doua editii a Urban Fly, concurs dedicat pasionatilor de snowboard. Organizatorii au adus de la munte cateva camioane cu zapada pentru desfasurarea in bune conditii a evenimentului.   Cand nu se duce Mahomed la mun­te, vine muntele la Mahomed. Zicala asta au aplicat-o ieri amatorii de snowboard, care s-au adunat in Parcul Tineretului din Capitala pentru a lua parte la Urban Fly. Pentru ca la Bucuresti a fost doar frig, organizatorii au fost nevoiti sa aduca zapada cu camioanele, de la munte. Evident, cea mai buna sursa a fost, ca si anul trecut, zona Muntilor Fagaras.   MARUNTI. Fata de editia precedenta, care s-a disputat la o temperatura de 14ËšC, de data aceasta concurentii si spectatorii au trebuit sa infrunte un frig teribil. Pe participanti i-a incalzit miza competitiei, premiul cel mare fiind in valoare de 2.000 de euro. Privitorii n-au avut altceva de facut decat sa tipe, sa aplaude si sa se incalzeasca band ceaiuri. Concursul de Big Air - sarituri cu snowboard-ul - a fost unul cu un grad de dificultate destul de mare, adresandu-se in special riderilor cu experienta. Rampa de lansare a avut o inaltime de 14 metri, ridicandu-le destule probleme celor care s-au incumetat sa participe. Urban Fly este una dintre putinele competitii de snowboard care se tin in orasele din Romania. Un eveniment asemanator va avea loc in noaptea de Revelion, la Brasov.   DEPASITI. Organizatorii evenimentului s-au umflat destul de mult in pene, pentru ca au reusit sa amenajeze o rampa de lansare de dimensiuni impresio­nante. Din pacate, efortul lor a fost umbrit de promovarea foarte slaba a evenimentului. Motivele pentru care concursul de la Bucuresti nu a reprezentat cine stie ce nu se opresc aici. Prin comparatie, tot ieri, dar la Sofia, capi­tala Bulga­riei s-a tinut Cupa Mondiala la Snowboard, proba de Big Air.   Bine­inteles, faptul ca bulgarii fac concursuri de talie mondiala, iar noi doar adunari ale riderilor, nu mai reprezinta vina celor de la Urban Fly. Efortul lor merita apreciat, pana la urma urmei. sorin.anghel@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.