Pe ProCinema, la ora 16.45, incepe filmul „Jaf la drumul mare“, cu John Wayne si Kirk Douglas. Taw Jackson (John Wayne) se intoarce de la inchisoare, supravietuitor al vietii de acolo si trecut prin experienta unei impuscaturi serioase.
Pe ProCinema, la ora 16.45, incepe filmul „Jaf la drumul mare“, cu John Wayne si Kirk Douglas. Taw Jackson (John Wayne) se intoarce de la inchisoare, supravietuitor al vietii de acolo si trecut prin experienta unei impuscaturi serioase. El se afla in cautarea lui Frank Pierce, cel care i-a furat aurul. Jackson face o intelegere cu Lomax, cel care l-a impuscat in urma cu 5 ani, sa-si uneasca fortele in incercarea de a recupera aurul. Incarcatura pretioasa este transportata in Vagonul de Razboi, un postalion bine pazit, astfel furtul este o mare provocare pentru cei doi. Telecinemateca prezinta, pe TVR 1, incepand cu ora 20.20, productia greceasca „Miresele“ (foto). Actiunea filmului este plasata in anii '20, in Peninsula Balcanica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.