Presedintele rus Vladimir Putin, detinator al centurii negre la judo, a gasit timpul necesar pentru a contribui la un manual de judo, inregistrand un CD impreuna cu un expert japonez, transmite Reuters. Liderul de la Kremlin a anuntat ca a ajutat la
Presedintele rus Vladimir Putin, detinator al centurii negre la judo, a gasit timpul necesar pentru a contribui la un manual de judo, inregistrand un CD impreuna cu un expert japonez, transmite Reuters. Liderul de la Kremlin a anuntat ca a ajutat la realizarea unei casete impreuna cu un expert japonez, la ceremonia de inaugurare a unei fabrici Toyota la Sankt Petersburg.
"Impreuna am inregistrat un CD pentru un manual de judo. Cred ca va fi pus in vanzare in ianuarie sau februarie", a declarat el. Putin i-a multumit japonezului Yasuhiro Yamasita pentru ca publica manualul in Rusia, dar a fost nemultumit sa afle ca acesta va antrena echipa Chinei pentru Jocurile Olimpice de la Beijing de anul viitor. "Spune-mi ca nu e asa! Vino aici, sa antrenezi echipa noastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.