Ministrul desemnat al Justitiei, vicepresedintele liberal Norica Nicolai, precizeaza ca, in cazul Orban, pana ce instanta nu se pronunta functioneza principiul prezumtiei de nevinovatie. Invitata la Realitatea Tv, Nicolai a mai spus ca, indiferent d
Ministrul desemnat al Justitiei, vicepresedintele liberal Norica Nicolai, precizeaza ca, in cazul Orban, pana ce instanta nu se pronunta functioneza principiul prezumtiei de nevinovatie. Invitata la Realitatea Tv, Nicolai a mai spus ca, indiferent de ceea ce se spune despre un caz sau altul, pana ce o instanta nu se pronunta prin hotarare judecatoreasca, nu poate vorbi despre cineva ca fiind sau nu infractor. Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, pe de alta parte, nu vrea sa demisioneze, argumentand ca nu poate fi comparat cu Remes sau Chiuariu. Asa cum a declarat si public, Ludovic Orban i-a transmis premierului Tariceanu, in cadrul unei intalniri informale ce a avut loc joi seara, ca nu are niciun motiv sa demisioneze din functia de ministru. Potrivit surselor, Orban i-a mai transmis lui Tariceanu ca nu are decat sa-l demita daca doreste ca el sa plece din echipa guvernamentala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.