Spectacolul de Revelion organizat la Circul Globus, o "Noapte a viselor" va dura sapte ore si jumatate. Circul va intinde covorul rosu si isi va intampina oaspetii cu artificii in noaptea dintre ani, in care a organizat un maraton de muzica si dans
Spectacolul de Revelion organizat la Circul Globus, o "Noapte a viselor" va dura sapte ore si jumatate. Circul va intinde covorul rosu si isi va intampina oaspetii cu artificii in noaptea dintre ani, in care a organizat un maraton de muzica si dans ce se va desfasura pe patru scene, dintre care trei in sala principala si una in foaier, dar si o cincea scena, virtuala, deasupra spectatorilor. Una dintre invitatele speciale este cantareata Loona, pe numele real Marie-Jose van der Kolk, care s-a nascut in Olanda dar a devenit cunoscuta dupa ce s-a mutat in Spania si a inceput sa inregistreze piese cu DJ Sammy. Printre hiturile ei se numara "You are my angel", dar si "Hijo de la luna", un cover dupa piesa trupei spaniole Mecano, care a ajuns in fruntea topurilor din Germania. Cantareata Rozalla este cel de-al doilea invitat special. Nascuta in Zimbabwe, Rozalla este cunoscuta mai ales pentru primul sau hit, "Everybody's Free (To Feel Good)", lansat dupa ce s-a mutat in Marea Britanie. Show-ul va fi completat de cei 40 de dansatori din trupa "Platinium", laureata la festivalul de la Monte Carlo si la Campionatul Mondial de Rueda de Casino, care vor realiza pe parcursul spectacolului, ilustratii coregrafice create ca un videoclip in direct.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.