Locuitorii din Tarnaveni, judetul Mures, aleg, la fiecare sfarsit de an, cei mai importanti oameni din oras. Din competitie sunt excluse personalitatile si politicienii, care au doar rol de spectatori la gala.
Vineri seara, numele celor 25 de c
Locuitorii din Tarnaveni, judetul Mures, aleg, la fiecare sfarsit de an, cei mai importanti oameni din oras. Din competitie sunt excluse personalitatile si politicienii, care au doar rol de spectatori la gala.
Vineri seara, numele celor 25 de castigatori a fost facut public in cadrul unui spectacol, dupa o campanie de alegere care a durat cinci saptamani. Locuitorii au fost cei care i-au propus si votat pe cei mai buni din oras, de la taximetrist la florareasa, medic, tinichigiu etc.. „Ar fi mai usor de stabilit care sunt cei mai slabi intr-un anumit domeniu. Ne izbim in fiecare zi de functionari care nu stiu cum sa se comporte cu clientii sau de oameni care sunt platiti degeaba, pentru ca nu isi fac datoria. In urma cu trei ani am decis sa dam locuitorilor posibilitatea sa spuna ei si sa aprecieze care sunt cei mai buni. Asta a creat si o competitie de-a lungul anului pentru ca, indiferent de domeniu, fiecare isi doreste sa fie nominalizat si ales ca "cel mai cel"”, a spus Ecaterina Puia, unul dintre organizatori.
Peste 3.000 de locuitori din Tarnaveni si-au votat preferatii in orice meserie prin intermediul internetului sau a formularelor. „ Anul acesta, doar patru dintre laureatii de la editia trecuta au reusit sa mai ramana in topul preferintelor tarnavenenilor. Ceea ce ne-a impresionat au fost emotiile greu de descris in cuvinte cu care unii dintre finalisti au primit vestea; unii au plans, altii au fost muti de uimire, iar altii au radiat de bucurie. Poate tocmai din prea multa modestie, simplitate si obisnuinta cu anonimatul omului simplu, caruia cam uitam sa ii spunem vreodata un simplu multumesc”, a adaugat organizatoarea.

Cel mai bun politist- o femeie
Cea mai buna invatatoare din Tarnaveni a fost aleasa Mariana Botoc pentru ca ii ajuta pe copii sa „invete ca si lucrurile grele pot deveni usoare”. „Cu o floare nu se face primavara, dar cu o florareasa, da. Cine iubeste oamenii, iubeste florile. O indeletnicire in care trebuie sa dai dovada, in primul rand de sensibilitate, dar si de imaginatie si bun gust”, este motivul pentru care Diana Stef a fost declarata florareasa anului in Tarnaveni. Valentina Gainar a castigat titlul de cea mai buna cosmeticiana deoarece, desi “face tratamente cosmetice, stie sa puna in valoare frumusetea naturala a clientelor”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.