Dupa ce, in urma cu cåteva zile, seful DIICOT, Codrut Olaru, a fost amenintat in timpul unor descinderi facute la Bacau, autoturismul fratelui sau a fost furat in noaptea de joi spre vineri din parcarea din fata blocului din Bacau unde acesta
Dupa ce, in urma cu cåteva zile, seful DIICOT, Codrut Olaru, a fost amenintat in timpul unor descinderi facute la Bacau, autoturismul fratelui sau a fost furat in noaptea de joi spre vineri din parcarea din fata blocului din Bacau unde acesta locuieste.

Atat seful DIICOT, cat si fratele sau au masini identice, marca Audi, iar numerele de inmatriculare sunt aproape la fel, diferita fiind o singura litera. In urma inregistrarii furtului masinii, Codrut Olaru a solicitat autoritatilor protectie pentru familia sa. Anchetatorii au indicii ca furtul are legatura cu anihilarea uneia dintre cele mai violente retele de crima organizata din Romania, care actiona in estul tarii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.