Aveti foarte multa energie, dar nu prea stiti sa o controlati, nu reusiti sa o folositi in mod constructiv. Din cauza nerabdarii puteti ajunge in situatii dificile astazi si maine. Este greu sa va stapaniti instinctele, iar actiunile dumneavoastra sunt neasteptate si imprevizibile. Doriti sa faceti mult bine, dar actionati excesiv de vioi si risipiti o cantitate uriasa de forta. Astazi si maine nu sunteti capabili de actiuni minutios planificate si preferati activitatile care necesita multa forta. Daca aveti de facut munca de finete va descurcati cu mare greutate. Aveti nevoie de mult spatiu de manevra si nu va plac spatiile inchise sau restranse. Trebuie sa va dozati cat mai exact energia si sa actionati constructiv. Rezolvarea acestei situatii se poate face doar printr-o munca perseverenta de autoeducare. Va enerveaza persoanele care isi folosesc energia doar pentru a obtine bani si pentru a acumula avere. Incercati sa va concentrati forta intr-un mod foarte eficient, si sa negociati plata sau recompensa. Veti fi un executant fidel si cinstit, veti sti cand sunteti apreciati si cand sunteti invidiati.

Berbec
Soluti onati o serie de probleme pe care le amanati de ceva vreme. Exista pericolul unor invidii personale, o alta sursa de posibile neplaceri pentru dumneavoastra. Rezolvarea dificultatilor din plan afectiv nu mai suporta amanare. Veti face tot posibilul astazi si maine sa nu mai ramaneti blocati in acelasi context sentimental care pana acum va deranja destul de mult. Mai bine incercati o discutie lamuritoare, evitati orice atitudine agresiva! Aceste doua zile sunt favorabile implicarii decisive la toate nivelele. Sunteti insa circumspecti cu privire la numite actiuni si atitudini ale oamenilor din jurul dumneavoastra.

Taur
Aveti tendinta sa fiti foarte altruisti, sa nu va doriti altceva decat sa faceti surprize celor apropiati. Ca atare va veti simti foarte impliniti si va veti simti bine cu cei dragi.
In cuplu, va asteapta ceva foarte placut din partea partenerului. Fie pregateste o excursie, fie va invita acolo unde stie ca va face cea mai mare placere, fie pur si simplu va face un cadou pe care vi-l doreati de mult. Veti da de inteles atunci cand o situatie nu mai este pe placul dumneavoastra, fara a avea retineri de nicio natura. Sunteti preocupati de calatorii, dar va este cam greu sa luati dumneavoastra initiativa.

Gemeni
Se inregistreaza o o serie de succese in sfera sentimentelor, a simtului artistic si a legaturilor placute cu lumea inconjuratoare. Conflictele din zona domestica pot fi aplanate doar daca le veti da atentia necesara, daca veti putea sa diferentiati greselile facute special de cele care sunt nevinovate. Nu va incrancenati prea rau, deoarece este foarte posibil sa-i suparati pe cei apropiati pe dumneavoastra. Prima corectie ar fi aceea de a lua lucrurile asa cum sunt, de a nu va enerva prea repede, de a fi mai intelegatori mai ales cu cei pe care ii iubiti. Vi se poate cere sa faceti un lucru care este mult sub nivelul pregatirii dumneavoastra. Ar fi indicat sa refuzati!

Rac
Nu va justificati prea mult in fata strainilor, mai bine dati cat mai multa atentie celor fata de care sunteti obligati intr-un fel sau altul. Tindeti sa acuzati anumite persoane de greseli pe care acestia chiar nu le-au facut. Actionati intr-un moment nepotrivit, intr-o problema delicata, asa incat dati senzatia ca ceva va apasa. Puteti avea idei cam dezordonate, dar cineva va va atrage intr-o competitie din care veti iesi foarte maturizati. Nu va retrageti, este o sansa de a arata tot ce puteti. Faceti abstractie de toate elementele care va perturba! Ideal ar fi sa sa va faceti ordine in ganduri si sa evaluati cu mai mare atentie situatiile prin care treceti, dar nu numai pe cele tensionate.

Leu
Sunteti stralucitori si intuitivi. Aveti ceva in aspectul exterior sau in comportament care va scoate in evidenta. Va manifestati cu originalitate si independenta, dar sunteti schimbatori. Cineva va tachineaza astazi si maine, va critica, de aceea este bine sa fiti tot timpul in garda, cu riposta pregatita.