Prezent la un turneu de juniori, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri ca este foarte probabil ca nationala Romaniei sa dispute anul viitor, la 26 martie, un meci amical cu reprezentativa similara a Rusiei, echipa calificata de asemenea la
Prezent la un turneu de juniori, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri ca este foarte probabil ca nationala Romaniei sa dispute anul viitor, la 26 martie, un meci amical cu reprezentativa similara a Rusiei, echipa calificata de asemenea la EURO-2008.

"In principiu, amicalele cu Israel si cu Rusia sunt aranjate. Poate ca, daca Victor Piturca isi doreste, vom incerca sa mai aranjam un meci cu Muntenegru in luna mai", a spus Sandu, care a comentat apoi si faptul ca Olanda, viitoarea adversara de la CE, are perfectate deja cinci partide de verificare: "E treaba Olandei ca joaca cinci amicale. La noi important e ce isi doreste Piturca".

Seful federatiei a mai spus ca promovarea arbitrului Alexandru Tudor in Premier Class, a doua grupa valorica a UEFA, este una normala: "Nu ne-a surprins promovarea lui Tudor. In ultimul timp, arbitrajul romanesc este din ce in ce mai bine vazut. Este o promovare meritata. Mai sunt si alti arbitri care vin din urma. Si Balaj este un arbitru foarte bun".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.