Un numar de noua detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Timisoara isi vor petrece Craciunul si Revelionul alaturi de familie pentru ca s-au comportat bine in timpul anului. Detinutilor care nu au primit vizite ori pachete de la familie
Un numar de noua detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Timisoara isi vor petrece Craciunul si Revelionul alaturi de familie pentru ca s-au comportat bine in timpul anului. Detinutilor care nu au primit vizite ori pachete de la familie in aceasta perioada li se ofera sambata cadouri de Craciun, iar pana inainte de Revelion vor asista la programe speciale.
Programele de sarbatori adresate detinutilor se desfasoara prin Serviciul de Reinsertie Psihosociala si sunt sustinute de colaboratori externi, care organizeaza o serie de activitati artistice, religioase si sociale "pentru a aduce bucurie si caldura in sufletele persoanelor private de libertate si a le consolida relatia cu familiile lor si cu exteriorul".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.