Au lucrat pe branci si au facut-o cu folos. Andra a cantat tot anul, iar pretul succesului il aduna si la sfarsit de an. De Revelion,la Romexpo, ea castiga 10.000 de euro! In show-biz-ul autohton au mai fost si alti artisti la fel de harnici.Â&#
Au lucrat pe branci si au facut-o cu folos. Andra a cantat tot anul, iar pretul succesului il aduna si la sfarsit de an. De Revelion,la Romexpo, ea castiga 10.000 de euro! In show-biz-ul autohton au mai fost si alti artisti la fel de harnici.    


Am achizitionat special un caiet de matematica pentru a contabiliza mai usor toate inregistrarile, lansarile, turneele, nominalizarile, vizitele si deciziile omnipotentului muzical Mihai Traistariu. Degeaba! N-am reusit sa notam chiar totul, pentru ca nu este timp. Cum sa dam gata bilantul final cand, in vreme ce incercam sa tragem linie, mai apare iarasi ceva, asemenea capetelor Zmeului din poveste?!


Ici - un album de colinde, colo - un turneu prin strainataturi, cateva sute de cantari, un DVD cu viata si activitatea lui, vizite pe la licee, o nominalizare la Premiile Academiei Romane etc. Din moment ce i-ar fi luat ceva timp sa comunice unei alte persoane tot ceea ce realizeaza el cu mare sarg, Mihai a devenit si propriul sau PR. Sa fie oare cantaretul de cinci octave si-o terta premiantul clasei de artisti romani? Am putea spune ca el a intrecut in anul 2007 chiar si... cele noua vieti ale pisicii. Mrrrrrr!


Andreea Balan a petrecut in cantonamentele "Dansez pentru tine" si "Dancing Around the World" mai mult decat pe scenele patriei. Cele doua luni muncite pentru show-ul Pro TV au propulsat-o pe fosta Andre, impreuna cu partenerul Petrisor Ruge, la finala internationala a show-ului din Mexic. Alte doua luni de antrenamente si concurs si un rezultat meritoriu: medalia de argint. O fi meritat actul caritabil?! Cu siguranta, pretul Andreei Balan pe piata muzicala a scazut, concertele fiind din ce in ce mai rare. Asta e, nu poti sa si dansezi, sa si canti in acelasi loc!


DIN BIBLIE. Catalin Botezatu a fost prezent ca director si VIP la Bucharest Fashion Week, dar si la Summer Fashion Week, iar "Biblia modei" (Book Moda) a scris din nou despre el. Designerul a fost la inaltime in 2007: a strabatut numai cu avionul 40.000 de kilometri, in vederea realizarii prezentarilor de moda. Si-a etalat creatiile la Paris, Atena, Salonic, Padova, Izmir, ba chiar si in Jamaica si Singapore. Iar la "Luxury Show" a fost declarat "Ambasadorul modei".


Monica Columbeanu a slabit si a revenit. Evident, ca manechin, vedeta si mireasa a prezentarilor de moda. A pozat, si-a etalat anumite cunostinte prin gaura cheii, a muncit pe podium intr-o seara cat alte manechine intr-un an... Ce mai! O fata sarguincioasa care are grija sa manance si gura ei ceva. Mihaela Radulescu este omul cu cele mai multe campanii umanitare, fiind ambasadoare United Way si Special Olympics. Este vedeta care a facut cei mai multi bani... pentru cei neajutorati. Sa traiasca, sa munceasca!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.