Valentin Badoi a spus ieri ca nu are nici o datorie fata de club si ca suma pe care a incasat-o atunci cand a semnat cu "ros-albastrii" ii revine in totalitate.

Desi patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a anuntat ca transferul lu
Valentin Badoi a spus ieri ca nu are nici o datorie fata de club si ca suma pe care a incasat-o atunci cand a semnat cu "ros-albastrii" ii revine in totalitate.

Desi patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a anuntat ca transferul lui Valentin Badoi la gruparea de pe Bega s-a perfectat, ex-rapidistul este inca jucatorul Stelei. Chiar daca nu face parte din planurile de viitor ale antrenorului Marius Lacatus, Badoi nu este inca lasat sa plece, deorece refuza sa returneze Stelei o parte din banii pe care i-a primit in momentul in care a semnat cu gruparea din Ghencea. "Cand a semnat cu noi, Badoi a solicitat niste bani imprumut, iar acum trebuie sa-i dea inapoi. Nu e vorba de salariu sau de prime", a declarat presedintele executiv al Stelei, Valeriu Argaseala.


POZITIE. Badoi l-a contrazis ieri pe Argaseala. "Nu e adevarat ce spune dumnealui. Sa va zic eu cum stau lucrurile, pentru ca nu e vorba despre nici un imprumut. Cand am venit la Steaua, domnul Gigi Becali mi-a propus o anumita suma pentru cei trei ani de contract, pe care eu am avut posibilitatea s-o esalonez, ceea ce am si facut. Ca sa fiu foarte explicit, sa zicem ca mi s-au propus cate 50.000 de euro pentru fiecare dintre cei trei ani de contract, in total 150.000 de euro. Din acesti bani, eu am solicitat la semnatura 60.000, urmand ca restul de 90.000 sa-i incasez in mod egal, cate 30.000 pe an, pana la finalul intelegerii", a spus fotbalistul pentru care Steaua a platit in vara Rapidului 550.000 de euro. Cum in schimbul trecerii sale la Poli Timisoara banateni vor renunta la cele 30 de procente pe care le detin asupra nigerianului Ifeany Emeghara, Badoi considera ca pretentiile Stelei sunt neindreptatite. "Domnul Becali spune ca Emeghara valoreaza 10 milioane de euro. Pai, daca Poli renunta la acele procente ca sa ma ia pe mine, reiese ca dupa vanzarea lui Emeghara, Steaua va ramane cu toti banii, inclusiv cele trei milioane care i-ar fi revenit lui Poli, ceea ce inseamna mult mai multi bani decat s-a cheltuit cu mine in cele sase luni cat am stat in Ghencea", a spus mijlocasul de banda, in varsta de 32 de ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.