Anul trecut, Marian Airinei a locuit o perioada de timp impreuna cu familia fratelui sau, intr-un apartament lasat mostenire de parinti. Barbatul abia iesise din inchisoare, fiind condamnat pentru diverse furturi. Infierbantat, el a pus ochii pe pro
Anul trecut, Marian Airinei a locuit o perioada de timp impreuna cu familia fratelui sau, intr-un apartament lasat mostenire de parinti. Barbatul abia iesise din inchisoare, fiind condamnat pentru diverse furturi. Infierbantat, el a pus ochii pe propria sa nepoata, Alina, care, la vremea aceea, nu implinise inca varsta de 14 ani. La inceput, Airinei a sondat terenul, limitandu-se la a-i face copilei declaratii de amor si propuneri subtile de intretinere a unui act sexual. Fata l-a refuzat, dar nu le-a spus nimic parintilor despre avansurile facute de unchi. In martie, anul trecut, barbatul a decis sa dea atacul decisiv. Ramas singur acasa cu nepoata sa, el a indemnat-o sa bea impreuna cu el. Mai apoi, profitand de starea de betie a fetei si intampinand doar o slaba rezistenta din partea acesteia, si-a satisfacut poftele.

Fata i-a dus pachete la vorbitor
Nici dupa ce a fost silita sa faca sex cu unchiul, fata nu a spus nimic parintilor. Mai mult decat atat, ea s-a atasat de fratele tatalui ei, continuand sa intretina cu acesta relatii sexuale ori de cate ori se ivea prilejul. Dragostea nefireasca s-a derulat pe parcursul a mai bine de trei luni. Marian Airinei, care nu-si uitase meseria de hot, a fost incatusat si trimis la puscarie, dupa ce comisese un furt intr-o localitate invecinata municipiului Roman. Cei doi iubiti si-au continuat insa idila. Fata il vizita pe barbat la Penitenciarul Bacau, unde era incarcerat si ii ducea pachete. Ea si unchiul ei isi trimiteau scrisori de amor, in care depanau scenele sexuale derulate intre ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.