Ieseanul care a agresat-o, in noiembrie, pe fetita de sase ani a primarului din localitatea Schitu Duca a fost condamnat la sase ani de puscarie, fiind acuzat ca in 2006 a violat o studenta de 20 de ani. Potrivit anchetatorilor, Mihai Feraru, de 28
Ieseanul care a agresat-o, in noiembrie, pe fetita de sase ani a primarului din localitatea Schitu Duca a fost condamnat la sase ani de puscarie, fiind acuzat ca in 2006 a violat o studenta de 20 de ani. Potrivit anchetatorilor, Mihai Feraru, de 28 de ani, ar fi racolat-o pe tanara chiar in fata blocului in care locuia, fiind o vecina de-a sa. Fata a fost dusa cu forta intr-o alta scara de bloc, unde a fost batuta, violata si apoi talharita. La scurt timp dupa atac, Feraru a fost arestat si judecat, insa pentru ca avea probleme psihice care nu puteau fi tratate dupa gratii, a fost eliberat in februarie 2007. In prezent, Feraru a facut apel impotriva primei sentinte, desi urmeaza a fi trimis in judecata pentru violarea unei fetite de sase ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.