La Balul de Cristal, organizat de primarie, vineri seara, la Palatul Cultural din Arad, sub inaltul patronaj al regelui Mihai si reginei Ana, au fost adunati peste 200.000 euro. Banii vor fi folositi in actiuni caritabile, transmite corespondentul N
La Balul de Cristal, organizat de primarie, vineri seara, la Palatul Cultural din Arad, sub inaltul patronaj al regelui Mihai si reginei Ana, au fost adunati peste 200.000 euro. Banii vor fi folositi in actiuni caritabile, transmite corespondentul NewsIn. Astfel, donatiile facute de sponsori si de participantii la bal vor fi folosite pentru a sprijini sectia Chirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta si unele sectii ale Spitalului Clinic Municipal. De asemenea, organizatorii Balului de Cristal vor ajuta cu 20.000 de euro pe o fetita de 9 luni din Arad, care are nevoie de o interventie chirurgicala complicata, ce poate fi efectuata numai in Germania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.