Nu inteleg de ce barbatii de stat nu isi demonstreaza calitatile masculine si in viata cotidiana. Parafrazand-o pe Simone de Beauvoir, as raspunde: „Nu te nasti barbat, ci devii!”. Pare dubios de ce de'alde Nastase nu comenteaza nimic in
Nu inteleg de ce barbatii de stat nu isi demonstreaza calitatile masculine si in viata cotidiana. Parafrazand-o pe Simone de Beauvoir, as raspunde: „Nu te nasti barbat, ci devii!”. Pare dubios de ce de'alde Nastase nu comenteaza nimic in fata acuzelor de coruptie, de ce Emil nu a catadicsit sa ne explice cum a capotat, fiind inca la putere, de ce Balaceanu-Stolnici o tot da cotita si, mai nou, de ce Ludovic Orban nu isi pledeaza cu tarie nevinovatia! Evident, seria puerila a intrebarilor poate continua la nesfarsit... de ce parlamentarii nu isi declara transparent averile, de ce politistii si magistratii lucreaza aproape exclusiv in slujba infractorilor... dar mai bine ma opresc inainte de a ma enerva. Revenind la acest Francois Villon al PNL-ului, remarc ca nu are „bilele” necesare sa se ia la tranta cu presa! Apar cel putin trei explicatii. Orban este vinovat si s-a speriat. Sau este atat de diabolic, incat ii lasa pe guralivii opozanti sa se discrediteze, aberand.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.