La vremea colindelor, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, s-a decis sa devina dur. Acuzat ca isi petrece prea mult timp in jurul gratarului, bossul de la Casa Fotbalului s-a hotarat sa abandoneze aceasta activitate lucrativa, pro
La vremea colindelor, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, s-a decis sa devina dur. Acuzat ca isi petrece prea mult timp in jurul gratarului, bossul de la Casa Fotbalului s-a hotarat sa abandoneze aceasta activitate lucrativa, probabil tine post, si sa dea cateva replici dure unor investitori din fotbalul romanesc. A inceput cu seful lui Poli Timisoara, Marian Iancu, pe care l-a invitat sa “latre” mai putin, implicandu-se astfel intr-un razboi mai vechi dintre acesta si Ionut Lupescu. Urmatoarea tinta a Nasului a fost George Copos. Deranjat de scandalul pe care acesta l-a facut inainte de partida Ceahlaul - Rapid, si de aceasta data Lupescu era implicat, presedintele FRF l-a invitat pe fostul vicepremier la o discutie la Comisia de Disciplina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.