Furtul de mancare din spitale este - fara indoiala - inca unul dintre cele mai practicate „sporturi nationale“ din Romania. Astfel de cazuri au fost frecvent semnalate in spitalele iesene, cel mai recent fiind inregistrat la Spitalul de
Furtul de mancare din spitale este - fara indoiala - inca unul dintre cele mai practicate „sporturi nationale“ din Romania. Astfel de cazuri au fost frecvent semnalate in spitalele iesene, cel mai recent fiind inregistrat la Spitalul de Neuropsihiatrie „Socola“ Iasi. „Am prins in flagrant angajati de la noi furand mancarea bolnavilor. Au spus ca au familii acasa, copii, ca din cauza salariilor mici trebuie sa ia acasa din mancarea bolnavilor. Curios este ca au mai spus ca nici nu e vorba de furt, ci de luat acasa din ceea ce ramane prin bucatarie, pentru ca oricum se strica. Am surprins doi infirmieri si un ingrijitor ca furau hrana bolnavilor cu masinile proprii. Avem informatii ca mai sunt si alte persoane implicate in aceste serii de furturi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.