Daca ar fi sa candideze la alegeri sau la ce mai vreti dumneavoastra, ar iesi pe primul loc clar. Mici si mari, cei care ii scriu nu sunt interesati de termene-limita sau de data postei, ii scriu nelimitat. Mosul continua sa prime
    Daca ar fi sa candideze la alegeri sau la ce mai vreti dumneavoastra, ar iesi pe primul loc clar. Mici si mari, cei care ii scriu nu sunt interesati de termene-limita sau de data postei, ii scriu nelimitat. Mosul continua sa primeasca scrisori. De parca cineva i-ar fi pus un afis pe care se vede, cu litere de-o schioapa: "Scrieti-mi pana la vara!". Cei mai inversunati sunt oamenii mari. Plicuri groase, cu multe pagini. Acum Mosul isi pregateste sania si renii. Sacul il are pregatit. I-a mai sosit o scrisoare. O citeste, desi, din pacate, a venit prea tarziu. Ii apartine dr Sinescu Gheorghe, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti: "Draga Mos Craciun, in primul rand doresc sa-mi aduci multa sanatate. Apoi imi doresc ecograful portabil mult visat ce costa 3.000 de euro si pe care nu mi-l voi putea achizitiona vreodata. In 11 ani, de cand am absolvit Facultatea de Medicina, am salvat peste 10.000 de vieti omenesti.  Tot salariul il folosesc pentru a-mi achita rata la garsoniera, o rata hulpava ce se intinde pe 25 de ani. (a€¦) Am avut ocazia de a pleca din Romania. Nu am facut-o si nu as face-o, in conditiile in care iubesc aceasta tara (a€¦). In aceasta noapte sunt in tura din nou, pe Ambulanta. Voi salva al 1.500-lea pacient din acest an. M-as bucura daca mi-ai oferi macar o idee de a deveni posesor al unui astfel de dispozitiv medical, necesar in practica. Altfel imi voi uimi o data in plus pacientii in ceea ce priveste pregatirea, dotarea si siguranta actului medical. (a€¦). Mi-as mai dori cevaa€¦ Sa gasesc o editura care sa-mi publice neconditionat cartea de versuri. Multumesc!". Mosul a cazut pe ganduri.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.