Orele de baza ale culturii ortodoxe se predau si in inchisorile din regiunea Irkutsk, Rusia, informeaza ziarul “Lumina”. Aceasta hotarare a fost luata in cadrul consultarilor dintre autoritatile regiunii Irkutsk si preotii care slujesc d
Orele de baza ale culturii ortodoxe se predau si in inchisorile din regiunea Irkutsk, Rusia, informeaza ziarul “Lumina”. Aceasta hotarare a fost luata in cadrul consultarilor dintre autoritatile regiunii Irkutsk si preotii care slujesc de mai multi ani in inchisorile din Bratsk, Biriusinsk, Ust-Kuta, Angarsk s.a., anunta Agentia Interfax. Dupa informatiile oferite de serviciul de presa al autoritatii federale a inchisorilor din regiunea Irkutsk, in toate institutiile de corectie exista comunitati ortodoxe, iar cei care frecventeaza capelele sau paraclisele sunt in jur de 700 de persoane.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.