Doua romane nou-noute de la Editura Rao sunt recomandarile de astazi: "Colinele Edenului" si "Miracolul".     Colinele Edenului In anul 955 d.Hr., un filolog evreu preia din traditia orala evreiasca adevarata istorie a
   Doua romane nou-noute de la Editura Rao sunt recomandarile de astazi: "Colinele Edenului" si "Miracolul".     Colinele Edenului In anul 955 d.Hr., un filolog evreu preia din traditia orala evreiasca adevarata istorie a lui Adam si a Evei, numiti Adam si Havvah in scrierile sale. Prin compilarea datelor acestuia rezulta povestea fascinanta a protoparintilor, poveste care nu are nimic in comun cu Geneza. Au fost oare Adam si Eva alungati din Paradis pentru ca au sfidat o porunca divina, pentru ca au dobandit Cunoasterea? Cine pe cine a convins sa guste din fructul interzis? Chiar l-a ucis Cain pe Abel? Iata niste intrebari incomode la care Francisco Munoz incearca sa dea altfel de raspunsuri.     Miracolul Jeremy Marsh, ziarist la Scientific American, nu crede decat in ceea ce vede cu propriii ochi si urmareste cu obstinatie sa clarifice intamplarile supranaturale, stranii si neobisnuite. Atunci cand aude ca in cimitirul oraselului Boone Creek din Carolina de Nord niste aparitii fantomatice ii uluiesc pe locuitori, Jeremy, un sceptic innascut, se decide sa faca lumina in acest caz.     Colectia Nautilus a Editurii Nemira va recomanda doua titluri apartinand lui Philip Jose Pharmer si Gorge R.R. Martin.     Labirintul magic Cand toti mortii Terrei reinvie in valea unui fluviu ce se intinde pe o intreaga planeta, o noua viata ar trebui sa inceapa, insa reinviatii repeta prima lor existenta. Iar in aceasta bizara post-viata, in acest paradis in care grijile materiale nu exista, indeletnicirile lor sunt aceleasi: lupta pentru putere, razboiul, sexul. Doar o infima parte a populatiei ajunge la izvorul Fluviului pentru a afla de ce Eticii au reinviat omenirea, de ce au existat neintelegeri intre ei sau cine erau misteriosii conspiratori cosmici. Multe intrebari despre misterele Fluviului si scopul pentru care a fost creat isi gasesc acum raspuns. Insa tribulatiile celor aflati in cautarea adevarului nu sfarsesc aici...     Urzeala  Tronurilor Intrigi si comploturi, tragedii si tradari, victorii si teroare in vremurile unor prevestiri sumbre. Soarta personajelor principale, a aliatilor si a dusmanilor lor se afla intr-un echilibru precar, pentru ca fiecare doreste sa castige in jocul cel mai periculos dintre toate: Urzeala tronurilor.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.