Bucuresti
Cerul va fi temporar noros, vantul slab, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 1-2 grade, iar minima de -6... -5 grade.
In tara
Vremea va fi predominant frumoasa in zonele de deal si de munte. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, dar in zonele joase local va fi ceata care izolat va persista si va fi asociata cu burnita si depunere de polei. Vantul va sufla moderat in estul tarii si slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 6 grade, cu cele mai ridicate valori in zona subcarpatica, iar cele minime intre -12 si -2 grade, mai scazute in depresiuni spre -15 grade.
La munte
Sambata
Vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Local, pe vai si in depresiuni, se va forma ceata care izolat va persista. Temperatura aerului va continua sa cresca usor.
Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Local pe vai si in depresiuni se va forma ceata care izolat va persista. Temperatura aerului nu va avea variatii importante fata de intervalul precedent.