Repopularea Dunarii
Ca urmare a articolului "Sturionii, inlocuiti cu puiet hibrid", publicat in editia de miercuri, 19 decembrie a Jurnalului National, Robert Raduta, proprietarul societatii Beluga Farm Group, cea care s-a ocupat saptamana
Repopularea Dunarii
Ca urmare a articolului "Sturionii, inlocuiti cu puiet hibrid", publicat in editia de miercuri, 19 decembrie a Jurnalului National, Robert Raduta, proprietarul societatii Beluga Farm Group, cea care s-a ocupat saptamana trecuta de repopularea Dunarii cu 95.000 de puieti de nisetru, face cateva precizari: "Nu am investit atata energie si bani in cresterea sturionilor ca sa ajung sa fiu suspectat ca as vrea sa populez Dunarea cu hibrizi. Doar un om bolnav si inconstient ar face un asemenea lucru. Nu sunt nici una, nici cealalta", ne-a declarat Raduta. Mai mult, Ministerul Agriculturii a alocat circa 900.000 de euro pentru toate speciile de sturion - pastruga, nisetru, morun - si nicidecum un milion de euro doar pentru puietii de nisetru, cum apare, dintr-o regretabila eroare, in materialul cu pricina. In aceste conditii ne cerem scuze pentru informatiile eronate inserate in articol printr-o documentare superficiala, care au adus un grav prejudiciu de imagine unui om de afaceri si unui cap de familie cu o tinuta morala impecabila. Ne rezervam dreptul ca in numerele viitoare ale ziarului nostru sa revenim asupra cazului si sa prezentam in amanunt situatia reala a repopularii Dunarii cu puieti de sturion.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.