Astazi soseste in Poiana Brasov prima serie de turisti englezi. Ei au ales sa vina in Romania pentru a invata sa schieze la cea mai buna scoala de schi din lume. Pretul unui pachet de o saptamana este de 500 de lire sterline si include si transportul
Astazi soseste in Poiana Brasov prima serie de turisti englezi. Ei au ales sa vina in Romania pentru a invata sa schieze la cea mai buna scoala de schi din lume. Pretul unui pachet de o saptamana este de 500 de lire sterline si include si transportul cu avionul.


Masivul Postavaru se populeaza incepand de astazi cu turisti englezi, veniti in Romania pentru a invata sa schieze. Pentru un pachet de o saptamana, care include 6 nopti de cazare la Ana Hotels, demipensiune si cursuri de schi, fiecare dintre ei plateste 500 de lire sterline. In acest pret intra si transportul cu avionul pe ruta Londra - Bucuresti si retur.


LIDERI. Scoala de Schi Ana a fost desemnata in ultimii sase ani cea mai buna din lume de catre Thomas Cook, cel mai mare tur-operator de pe mapamond. "In primii doi ani au fost mai multe scoli care au fost premiate, dar de patru ani Scoala de Schi Ana din Poiana Brasov este singura din lume care primeste acest premiu. Anul trecut ne-am duelat cu o statiune din Canada", a declarat Emil Farcasanu, seful monitorilor de schi din statiunea brasoveana. Pe langa serviciile de cazare, turistii din Anglia primesc un pachet "all inclusiv" la scoala de schi, care include monitori de schi si acces nelimitat la instalatiile de transport pe cablu.


CHEF. Astazi, in Poiana Brasov, are loc deschiderea oficiala a sezonului de schi. Evenimentul va fi marcat de un concurs de schi pe partia Bradul, la care vor putea participa doar copiii cu varsta pana in 14 ani. Amatorii de snowboard vor avea si ei o competitie, la care inscrierea nu va fi conditionata de varsta. Monitorii de la Scoala de Schi Ana vor sustine si ei o demonstratie, ca doar sunt cei mai buni din lume. Ziua se va incheia cu un concert al trupei Sistem si un foc de artificii. Deschidere de sezon si la Busteni. Primaria a decis sa organizeze o petrece pe partia Kalinderu prin care sa atraga cat mai multi turisti.


EXTREM. Primii turisti, o familie de cinci persoane din Marea Britanie, s-au cazat deja la hotelul de gheata de la Balea Lac. "Am aflat despre acest hotel si am vrut neaparat sa-l vedem. A fost superb, nu ne-a fost frig deloc", a declarat unul dintre turisti. "Suntem gata in proportie de 95% cu pregatirile la hotelul de gheata. Vom incerca si in acest an sa facem din acest hotel un obiectiv turistic de exceptie care sa atraga cat mai multi turisti si sa promoveze turismul din Muntii Fagaras", a declarat Arnold Klingeis, managerul hotelului de gheata. Inaugurarea oficiala va avea loc doar la 1 februarie, in prezenta unor oficialitati ale judetului Sibiu, dar si a unor reprezentanti ai Ministerului Turismului.



Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.