Daca nu esti cu cine trebuie, unde trebuie si cånd trebuie, te-ai imbogatit degeaba. Poiana Brasov este locul unde parvenitii fac parada anual, de Revelion, pentru a se infatisa unii inaintea celorlalti. Ascunsi in boscheti, reporterii par ca
Daca nu esti cu cine trebuie, unde trebuie si cånd trebuie, te-ai imbogatit degeaba. Poiana Brasov este locul unde parvenitii fac parada anual, de Revelion, pentru a se infatisa unii inaintea celorlalti. Ascunsi in boscheti, reporterii par ca se afla cu totul intåmplator in zona, dar cåntaresc atent fiecare amanunt. Si se stie doar: fiecare detaliu a ajuns sa valoreze 10 milioane de euro, diferenta la avere. A-ti face vacanta intr-un anonimat deplin, in Bora Bora de pilda, este o cheltuiala aiurea. Acolo nu te cunoaste nici dracu'. Asa ca mai bine platesti cåt pentru un Revelion in Bora Bora, dar il faci in Poiana Brasov, unde se stie precis ce loc ocupi in Top 300.

Cum nu poti sa-ti cari in spate averea imobiliara, vilele, padurile si muntii, trebuie sa-ti porti cu o anumita resemnare insignele exterioare ale imbogatirii: un Maserati Quatroporte asortat cu un ceas Piaget, modelul Tourbillon Relatif, este tot ce-si poate dori parvenitul care s-a ajuns cel mai repede.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.