1.195  de euroRevelion de seic Aproximativ 1.195 de euro costa un sejur de o saptamina, in perioada Revelionului, in Dubai. Conform agentiei Premier Tour, pretul include sase nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele, cu mic-dejun si transpo
1.195 de euroRevelion de seic Aproximativ 1.195 de euro costa un sejur de o saptamina, in perioada Revelionului, in Dubai. Conform agentiei Premier Tour, pretul include sase nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele, cu mic-dejun si transportul cu avionul.689 de euroRevelion in Tunisia Un sejur de o saptamina, in perioada Revelionului, in Tunisia costa, conform agentiei Tunisiana Travel, 689 de euro. Pretul include transportul cu avionul si cazare cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele.320 de euroVacanta spaniola O varianta pentru cei care vor sa petreaca Revelionul in Barcelona o constituie un sejur care include cinci nopti de cazare cu mic-dejun. Conform Butterfly Tourism, pretul este de 320 de euro, dar nu include transportul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.