Peste 20 de persoane au fost audiate de procurorii din cadrul Judecatoriei Brasov in cazul disparitiei Madalinei Motruna, fiica adjunctului ISU Brasov. Printre cei audiati s-au numarat si persoanele care, pe 30 august (n. red. - ziua in care Madalin
Peste 20 de persoane au fost audiate de procurorii din cadrul Judecatoriei Brasov in cazul disparitiei Madalinei Motruna, fiica adjunctului ISU Brasov. Printre cei audiati s-au numarat si persoanele care, pe 30 august (n. red. - ziua in care Madalina a plecat de acasa) au participat la ziua lui Alexandru Bran, sarbatorita in Poiana Brasov. Surse judiciare
ne-au declarat ca Madalina Motruna nu trecuse examenul de capacitate: de aceea se afla la Liceul de Arte si Meserii. Fata a fost data in urmarire generala si in consemn la frontiera, dar nu si internationala.

Dosarul privind disparitia Madalinei Ortansa Motruna, fiica adjunctului ISU Brasov, este instrumentat de procurorul Codruta Apetroaiei din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov. Sotul magistratului este ziaristul Dan Apetroaiei, de la cotidianul Transilvania Expres. Procurorul a reusit, pana acum, sa audieze 20 de persoane, printre care si cei care au participat, in ziua de 30 august, la petrecerea organizata de Alexandru Bran, fiul fostului deputat PD Vasile Bran, incercand sa contureze o motivatie a gestului fetei. Reamintim cititorilor nostri ca Madalina Ortansa Motru na a plecat de acasa cu o suma importanta de bani, aproximativ 30.000 de euro. Acesti bani se aflau in locuinta sotilor Motruna dupa ce au vandut un teren din Valcea, care a apartinut parintilor. Fata se pare ca a pastrat legatura cu familia prin intermediul SMS-urilor. Totusi, autoritatile nu pot spune cu certitudine ca fata este cea care a scris SMS-urile, pentru ca intre parinti si Madalina nu a avut loc nici o discutie telefonica. Mai mult, se pare ca telefonul fetei este distrus, nu insa si cartela.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.