O hotaråre executorie a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) referitoare la o licitatie cu cåntec de la RADET este refuzata sa fie pusa in aplicare de directorul general al regiei de termoficare, Virgil Ramba (foto
O hotaråre executorie a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) referitoare la o licitatie cu cåntec de la RADET este refuzata sa fie pusa in aplicare de directorul general al regiei de termoficare, Virgil Ramba (foto), sub directa coordonare a inginerului Rodica Lidia Lupu, director de achizitii.

Scandalul s-a declansat in Primaria Capitalei dupa ce o contestatie depusa de doua mari concerne, UTI Systems si Siemens, au atacat o licitatie castigata de un consortiu format din General Fluid SA - SC Adrem Invest - SC Asesoft Distribution SRL. Cele doua mari firme au sustinut in contestatie ca, desi au oferit preturi mult mai scazute si termene mai mici, au pierdut licitatia fiindca au existat in caietul de sarcini o serie de prevederi care nu isi aveau rostul. Mai mult, cele doua firme au considerat ca respectivele cerinte au fost solicitate exact pentru ca licitatia sa fie castigata de o anumita firma, motiv pentru care au cerut anularea acesteia.

In urma analizarii actelor de la contestatie, Consiliul National de Solutionare a decis ca licitatia sa se reia de la procedurile de la etapa analizei of ertelor. Decizia poate fi atacata pe cale judecatoreasca la Curtea de Apel, dar conform legii pana la solutionare nu se poate numi un „castigator al licitatiei“, ne-au declarat surse din Primaria Capitalei. Ei bine, abia acum intervine o problema majora.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.