In cadrul ultimei Adunari Generale a LPF din 2007, care a avut loc ieri, reprezentantii cluburilor din Liga 1 au fost informati despre stadiul lucrarilor la Caietul de sarcini pentru licitatia asupra drepturilor de televizare a meciurilor din primul
In cadrul ultimei Adunari Generale a LPF din 2007, care a avut loc ieri, reprezentantii cluburilor din Liga 1 au fost informati despre stadiul lucrarilor la Caietul de sarcini pentru licitatia asupra drepturilor de televizare a meciurilor din primul esalon.   POZITII. "Caietul de sarcini ne va fi prezentat spre consultare inaintea viitoarei Adunari Generale, din februarie 2008", a declarat presedintele executiv al Stelei, Valeriu Argaseala. La iesirea de la reuniune, presedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a abordat alt subiect. "E normal sa apara mici conflicte intre conducatori, dar sa nu se ajunga la jigniri, insa nu cred ca va exista vreodata o echipa depunctata", a spus oficialul ialomitenilor, facand referire la declaratiile presedintelui FRF, Mircea Sandu, care a solicitat comisiilor abilitate sa faca uz de paragraful din regulament care prevede aceasta sanctiune. Pe aceeasi linie cu MM Stoica s-a situat si presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.