Astazi sunteti deosebit de talentati in afacerile practice si aveti capacitatea de a utiliza suficient tot ceea ce vedeti, auziti sau invatati. Dispuneti de o mare perseverenta si tenacitate, avand totodata o mare incredere in fortele si calitatile proprii. Puteti avea un comportament excentric si sunteti relativ greu de inteles de catre ceilalti semeni din jur. Aveti o excelenta memorie si va bucurati de creativitate, fiind mari iubitori de libertate. Aveti o mare energie si o profunda intelegere pentru problemele oamenilor, dar simultan stiti sa pastrati si confidente. Exista o vioiciune a ratiunii, o crestere a valentelor creative, cu precadere in domeniul artei. Va puteti pregati o mare parte din actiunile strategice in plan financiar si relational. Trebuie sa manifestati mai multa prudenta. Trebuie sa va adaptati din mers la noile propuneri de ordin profesional si sa fructificati tot ce se poate, cu pretul eforturilor de rigoare. Veti fi obligati de aspectele zilei sa nu va faceti planuri rationale in materie de relatii umane sau in ceea ce priveste stabilitatea financiara, penrtu a evita stresul si pericolul, in raport cu situatiile extreme si necontrolate. Puteti incerca o adaptare strategica, bazata mai mult pe intuitie decat pe logica.

Berbec
Temperamentul va face astazi sa va revoltati in fata ordinelor primite, iar pozitia aceasta poate deveni insuportabila. De fapt, ea nici nu dureaza, deoarece daca ceva nu va convine, parasiti postul si urcati in grad. Partenerul vi se pare prea ordonat in sentimente, nu prea romantic si deosebit de pretentios. Din cauza tendintei ambilor de a controla si decide folosind insa planuri diametral opuse, pot aparea anumite tensiuni. Realizati la timp deosebirile si hotarati daca mergeti sau nu mai departe!

Taur
Va fi nevoie sa faceti parte dintr-un trio in care veti juca rolul partii conciliante, va trebui sa faceti dreptate, se va apela la spiritul dumneavoastra justitiar. Nu dati inapoi in baza unor motive mai mult inventate, decat reale! Puteti fi insa usor refractari la parerea celorlalti sau la felul in care acestia reactioneaza in ceea ce va priveste. Nu puteti intelege persoanele care abordeaza viata cu prea multa seriozitate. Va oboseste atitudinea pretioasa si ambitia nejustificata din jurul dumneavoastra.

Gemeni
Va veti mobiliza imediat pentru a va reabilita in ohii superiorilor. Vi se reproseaza ca ati batut prea mult in retragere in ultima vreme, ca nu v-ati ocupat cum trebuie de planurile dumneavoastra. Fiind supusi instinctelor, va lasati pera mult prada inconstient acestora, complacandu-va in situatii incompatibile cu fondul de baza. Vi se va reprosa ca sunteti prea egocentrici, ca va ganditi prea mult la propriile probleme, dar de fapt incercati doar sa va puneti ordine in viata. Evitati lipsa de profunzime atunci cand luati decizii importante!

Rac
Este indicat sa va feriti de aranjamente in vederea castigarii unor sume mari de bani in timp foarte scurt, existand pericolul tentatiei si amestecului in probleme financiare dubioase. Astazi sunteti in cautarea unor noi modalitati de a va creste veniturile printr-o noua orientare, o slujba mai bine platita, un contract nou sau sporuri pentru munca suplimentara. Va lasati cu prea mare usurinta deviati de la o atitudine si sunteti acuzati apoi de lipsa de consecventa. Incercati sa puneti sentimentele inaintea intelectului!

Leu
Uneori oscilati prea mult si va pierdeti in amanunte, va vine greu sa va hotarati. Va place sa va examinati propriile ganduri, sa deveniti apoi nemilos si cinic cu propria persoana.