Pe un ger cumplit, Mircea Geoana a amanat inceperea petrecerii cu mai bine de o ora ca sa nu iasa singur in fata scenei. Greii partidului erau la Parlament, ocupati cu votarea bugetului si intarziau la intalnirea cu Mosul. Geoana a decis totusi sa in
Pe un ger cumplit, Mircea Geoana a amanat inceperea petrecerii cu mai bine de o ora ca sa nu iasa singur in fata scenei. Greii partidului erau la Parlament, ocupati cu votarea bugetului si intarziau la intalnirea cu Mosul. Geoana a decis totusi sa inceapa petrecerea si s-a asezat alaturi de Titus Corlatean in fata scenei, incercand sa arate ca se simte bine. In spatele lor, reprezentantii filialelor faceau figuratie. Curtea plina de altadata era ieri goala, doar 50 de membri zambeau fortat. Un cor de copii a deschis petrecerea, fiind urmat de un recital Victor Socaciu. Dintr-o data, portile de la Kiseleff se deschid si apar Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu. Atunci, Geoana a simtit ca nu mai este singur. Mai mult, in acordurile melodiilor interpretate de Sofia Vicoveanca, i-a invitat pe cei prezenti intr-o hora. Ion Iliescu, Mircea Geoana, Nicolae Vacaroiu, Titus Corlatean s-au prins de mana si au mimat inca o data unitatea in PSD. Din pacate, Geoana a cam incurcat pasii de dans. Frigul i-a rapus dupa doua ore pe cei prezenti, petrecerea mutandu-se in interior.
Acolo, colindatorii l-au facut pe Geoana sa se simta stapanul casei, el fiind cel care primea urarile oaspetilor. Euforia petrecerii l-a prins pe presedintele PSD, acesta spunand ca isi doreste ca la anul Mos Craciun sa vina si la PSD, dar si la Palatul Victoria. Uitase, il doreste si la Palatul Cotroceni in 2009. Dupa plecarea tuturor, Geoana nu s-a abtinut si a spus "am murit de frig" si s-a scuturat bine de tot, bucuros ca totul s-a terminat. (Cristian ANDREI)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.